Menu

Specifiktræning (U10 - U12)

image

Specifikcenter Hillerød er et ugentligt ekstra træningstilbud på 1½ time til de mest træningsparate spillere uafhængig af klubtilhørsforhold og har til formål at tilbyde mest mulig træning for flest mulige spillere lokalt i regionen, for dermed at fastholde vores spillere lokalt i klubberne.

I modsætning til de andre år, gælder tilbuddet alle drenge og piger på U10 – U12. Eneste krav er at man er træningsparat – dvs. ikke forstyrrer træningen (fjoller) og har lyst til at arbejde med detaljer i træningen.

Træningen
Træningen på Specifikcenter Hillerød er opdelt i 3 moduler:

Træningen på Specifikcenter Hillerød tager udgangspunkt i Hillerød Fodbolds ønske om at udvikle ”hele” fodboldspillere, der får de rette værktøjer til at udvikle sig bedst muligt. Derfor har vi særligt fokus på nedenstående 4 udviklingssøjler:

Indhold
Som deltager på Specifikcenter Hillerød får du bl.a.:

  • Træning 1 x ugen
  • Tøjpakke fra Adidas
  • Fællesspisning
  • Foredrag
  • Fodboldoplevelser

Tilbuddet er brugerbetalt og koster kr.1.500,- pr. sæson.

Teamet bag
Specifikcenter Hillerød drives af et fodboldfagligt stærkt team med sportslig leder, Kim Nielsen, og en administrativ leder, Christian Møller Jørgensen, i spidsen. De har et tæt samarbejde med Hillerød Fodbold Akademi (for U13 – U19) med Head of Academy, Thomas Gammelgaard, og Academy Director, Magnus Holst Brostrøm.

Du kan også blive træner!
I lighed med de sidste år, vil vi opfordre dig til at hjælpe til som trænerassistent og dermed styrke fodboldfællesskabet og netværket på tværs af klubberne – det har vi alle haft stor gavn af allerede.

Hjælper du til som træner, får du udover træningstøj også dit eget barns deltagelsesgebyr betalt.

SKYND DIG - begrænsede pladser
Selvom vi gerne ville kunne tage alle ind, har vi dog som udgangspunkt kun plads til 45 spillere, så vi anbefaler at man tilmelder sig hurtigst muligt.

Tilmelding (og generelle spørgsmål) skal ske til specifikcenter@hilleroedfodbold.dk eller mobil 31 34 14 21.

Vi håber I har lyst til at være med i dette lokale tilbud

Kontakt:

Christian Møller-Jørgensen, Administrativ leder,
Tlf. 21630367
E-mail: specifikcenter@hilleroedfodbold.dk