Menu

Hillerød Futsal Akademi

Hillerød Futsal Akademi 2018/19

Hillerød Futsal Akademi tager snart hul på sin 4. sæson og vi åbner nu for tilmeldingerne.

I Hillerød Fodbold anser vi futsal for at være et fantastisk udviklingsværktøj for ungdomsspillere. Træningen vil være med vægt på teknik, koordination og taktisk træning, bl.a. i form af 1v1 og omstilling. Træningen sker altid med sved på panden og et smil på læben. Cheftræner er Tai Pundik, der regnes for en af danmarks bedste futsaltrænere. Han er til dagligt DBU-instruktør og cheftræner for København Futsal.

I denne sæson bliver tiderne koordineret, således at de inviterede årgange ikke har sammenfaldende træningstider på kunstgræs. Klubben og trænerne opfordrer således de mest træningsparate og interesserede drenge til at tilmelde sig.  

Årgange (drenge):
U10 (2009), U11 (2008), U12 (2007) og U13 (2006).

Derudover vil vi i denne sæson forsøge at lave et futsal-tilbud til pigerne også. På længere sigt er det klubbens mål, at futsal skal være et tilbud til alle klubbens medlemmer.

Træningstid:
Hver onsdag kl. 16.30-20.30 i Østervanghallen. Et træningspas forventes at vare ca. 75 min.

De endelige træningsgrupper og tider vil først blive fastlagt i uge 41. Første træning bliver i uge 43 og sidste træning forventes at blive i slutningen af marts næste år - med indlagt pause omkring jul/nytår. Vi forventer at nå 20-22 træningspas pr. spiller i alt.

Egenbetaling:
Deltagelsen koster 300 kr. for perioden før nytår og 300 kr. for perioden efter nytår. Kontingentet opkræves således over to gange - via MobilePay.

Tilmelding:
Vi har på forhånd tildelt 15 pladser til hver af de fire årgange og tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Bruger en årgang ikke de 15 nominerede pladser, fordeles de på de øvrige årgange. Klubbens egne medlemmer har første prioritet, hvorefter spillere fra andre klubber tilbydes pladserne.

Vi tilstræber at sammensætte grupperne (20-25 spillere) efter niveau og alder/årgang.

Spørgsmål vedr. Hillerød Futsal Akademi kan rettes til Christian Ravnkilde Andersen på
tlf. 2123 2569 eller cra@hilleroedfodbold.dk.