Menu

Damerne en del af herrerne

image
31. juli 2018 kl. 08:05

Efterårssæsonen 2018 er så småt ved at komme i gang, og for første gang består klubben ikke kun af en herrerafdeling men også en dameafdeling. Det er et historisk tiltag, og det er en glæde og fornøjelse at se den opbakning, der er til dette projekt. Fodbolden på stadion bliver nu samlet under ét, og sammen kan vi gøre tingene endnu bedre end nu.

Allerede nu er der mange tiltag i gang, og på pigesiden er der også indgået et holdsamarbejde med HSV, der betyder at vores årgange U14, U16 og U18 nu får samlet pigerne i Hillerød til fælles hold. 

" Det glæder mig meget at tiden er moden til, at mange tør tænke nyt og anderledes", siger Malene Schou, formand for Hillerød GI Damefodbold. " Bestyrelsen i dameafdelingen har gennem det sidste år arbejdet målrettet på at få ændret den kultur, der har været, og dermed nedbryde nogle lidt stive og gammeldags mønstre omkring forståelsen af fodbold. Vores ønske har været at få samlet fodbolden i Hillerød, sådan at vores tilbud til vores udøvere, kan blive det bedst mulige. Det opnår vi kun ved at arbejde sammen. Jeg har en oplevelse af, at der er en stor vilje til at vores projekter skal lykkes, og rigtig mange mennesker lægger en masse kræfter i for at vi skal nå i mål. Det siger mig, at vi gør det rigtige", siger hun.

Tjek derfor den nye fane for Dameafdelingen i Hillerød Fodbold, og se hvad den har at tilbyde.