Menu

Kampreferat 19/10 Hillerød Fodbold - Brønshøj

image
19. oktober 2019 kl. 18:58

Hillerød Fodbold har været inde i en resultatmæssig skidt periode, så det var spændende at følge dagens kamp mellem Hillerød Fodbold og Brønshøj og se om Hillerød Fodbold kunne få stoppet denne stime.

Hillerød Fodbold holdt fast ved deres nye spillesystem og kunne fra start ligge et pres på Brønshøjs bagerste rækker, næsten som sædvanligt.

Massere af god boldomgang og gode kombinationer frem ad banen. Simon Sharif der til dagen var for ham placeret på en uvant position, tog på en af dagens mange drible ture og han fandt en Tobias Bis Andersen, der prøvede hans trademark, men desværre gik bolden forbi Brønshøjs mål. Kort efter fik Tobias Bis Andersen en dyb stikning og han fik også løbet bolden op, men blev straks tacklet af Brønshøjs anfører Jamil Fearrington. Tobias Bis Andersen blev liggende på banen og må humpende lade sig skifte ud allerede efter 10 min og Luca De Biase kom ind.

Brønshøj spillede sig frem til et indlæg fra Hillerød Fodbolds venstre side, men det kom der ikke noget ud af, men da Hillerød Fodbold skulle cleare bolden og sætte et angreb i gang, valgte man at spille bolden på tværs på kanten af eget straffesparksfelt, så ud af en helt ufarlig situation kunne Brønshøjs nr. 9 Mads Rønne via et godt velplaceret skud bringe Brønshøj foran med 0-1. Noget af en kold dukkert for Hillerød Fodbold som ellers havde haft meget godt styr på sagerne. Kort tid efter fandt en atter velspillende Essam Salamoun en Simon Sharif med en god stikning og hans gode indlæg var der desværre ingen modtager på inde i feltet. Yderligere lige nogle minutter senere kunne Simon Sharif finde Mathias Johnsen som med et godt slået indlæg kunne finde Luca De Biase inde i feltet, men desværre fik Hillerød Fodbold ikke noget ud af denne store chance, da Luca De Biase desværre headede lige på Brønshøjs målmand. Kort efter tog Essam Salamoun atter på en god drible tur og kommer til baglinjen og fandt igen Luca De Biase, men igen en svag afslutning fra tæt hold. I kampens 45 min. brød Jonathan Witt et Brønshøj angreb og satte fart op af banen, hvor han med en fantastisk stikning kunne finde en helt fri Luca De Biase, der fornemt var løbet i dybden, men hvis afslutning igen blev taget af Brønshøjs målmand. Igen en kæmpe mulighed, så det duftede mere og mere af en udligning, så det lovede godt for 2. halvleg. op til pausen.

2. halvleg startede med en kæmpe Brønshøj chance. Godt indlæg igen ude fra Hillerød Fodbolds venstre side, hvor en forholdsvis udækket Jamil Fearrington kunne styre bolden mod målet, men heldigvis gik bolden kun i sidenettet. Kort efter var det igen en Essam Salamoun som kunne tage på en dribletur og via en god lang stikning, kunne han denne gang finde Luca De Biase, men desværre svigtede boldkontrollen og chancen løb i ingenting. I denne periode var Brønshøj helt lukket ned for chancer, den ene de fik var da dagens dommer valgte at tildele Brønshøj et frispark lige uden for Hillerød Fodbolds straffesparksfelt - men heldigvis gik frisparksafslutningen forbi mål. Kort efter fandt Essam Salamoun atter kræfterne til endnu en tur mod Brønshøjs mål, men da han kom helt ind i Brønshøjs straffesparksfelt, var kræfterne brugt op og den gode mulighed på sparket lige på målmanden - igen - til store frustration på Hillerød Fodbolds trænerbænk. Men helt brugt op var kræfterne ikke, for igen tog Essam Salamoun på dribletur og han fandt Jonathan Masamuna, som dygtigt fik afsat til direkte modstander og fik afsluttet, desværre gik hans gode afslutning over på. Nikolaj Kristensen og Lasse Spaniel fandt hinanden med en god 1-2 kombination og Lasse Spaniel kom til baglinjen, men desværre kunne Luca De Biase ikke nå frem til hans indlæg. Så igen blev det kun til lige ved og næsten.

Men Hillerød Fodbold blev ved med at tro på en udligningen. Man blev ved med at ligge et godt og solidt pres på Brønshøj, spille over kanterne og komme til mange gode indlæg, men dog uden de helt store chancer. Faktisk skulle man helt hen til dybt ind i dommerens overtid før der skete noget yderligere. Efter en del tumult i Brønshøjs straffesparksfelt og mange tilfældige bolde på tværs inde i feltet, endte bolden hos Nikolaj Kristensen, hvis afslutning blev pareret med hænderne, men denne gang ikke fra målmandens side, men han fik hjælp af en af sine markspillere. Og så kunne dagens dommer kun dømme straffespark til Hillerød Fodbold. Efter en del argumentation fra Brønshøjs side, lagde Jonathan Witt bolden til rette på straffesparkspletten og han kunne stensikkert bringe balance på måltavlen til 1-1, via en sikker scoring. Godt og imponerende at han kunne holde hovedet koldt i denne situation. Inden Brønshøj kunne sætte bolden i gang igen, så fløjtede dommeren kampen af.

Årets første uafgjorte kamp for Hillerød Fodbolds vedkommende.

Godt at se at man blev ved med at tro på tingene i dag, man var på dagen klart et langt bedre fodboldhold end Brønshøj, som dog stod godt i deres bagerste kæder og gjorde det svært for Hillerød Fodbold. Men godt at se at man kan producere flere 100% chancer, så mangler man bare heldet til at få dem ind også.

Dagens triste besked :

Tobias Bis Andersen er blevet undersøgt og det har desværre vist sig, at der er et brud i anklen - så Tobias Bis Andersen er desværre ude i cirka 2 måneder. Held og lykke og god bedring herfra til Tobias Bis Andersen.

Normalt kommenteres der aldrig på dommerens præstation og det gør der heller ikke i dag.

13 kampe og 16 point.

Mål :

23 min. 0-1 Mads Rønne.

90 min. 1-1 Jonathan Witt.

Udskiftninger :

10 min.: Tobias Bis Andersen ud og Luca De Biase ind.

60 min.: Maksym Fitel ud og Lasse Spaniel ind.

77 min.: Jonathan Masamuna ud og Rasmus Phillipsen ind.

Dagens tilskuer tal : 231

Næste turneringskamp bliver på udebane bliver lørdag d. 26 oktober kl. 13.00 mod HIK.

Næste turneringskamp på hjemmebane bliver lørdag d. 2 november kl. 14.00 mod B93.

Vi glæder os til at se Jer alle igen på Selskov Stadion lørdag d. 2 november kl. 14.00