God start på en plads i opryknings slutspillet
Så kom dagen endelig hvor 2. division startede op igen. Slut med træningskampe, og endelig kampe der igen handler om 3 vigtige point.
Med et kig på tabellen kunne man godt sige at gårs-dagens kamp mod B93 på udebane, ville være en af disse nok så berømte 6-points kampe.

Træner teamet havde været i tænkeboksen for at kunne stille dagens startopstilling og lægge dagens taktik, da Hillerød holdet var ramt af at både Nikolaj Kristensen og Magnus Klarskov var ude med karantæner og Christopher Jacobsen var ude med en skade til dagens kamp.

På det meget åbne område omkring Svanemølleanlægget, hvor B93 havde valgt at placere dagens kamp på kunstgræs, kom vinden til sin ret.
Kampen startede med at Hillerød fik vist hvor dygtige de er med bolden, på trods at modvinden. Trods vinden blev bolden stille og roligt spillet rundt langs jorden og B93 fik lov til at løbe efter. Dette gjorde at B93 også valgte at spille meget fysisk og fik tildelt et par gule kort tidligt i kampen.
Der var kun spillet cirka 5 min af kampen da Hillerøds hjemvendte Oscar Vraae mis-tæmmede bolden i vinden og B93's Quincy Antipas fik vist sin hurtighed og løb fra Oscar Vraae og mod Hillerød målet, hvor han meget uselvisk spillede bolden på tværs af Hillerød målet. En fremstormende Sebastian Koch havde forholdsvis nemt ved at bringe B93 foran 1-0 fra en spids vinkel.
Allerede i kampens 7 minut måtte Hillerød lave kampens første udskiftning. B93 gik fysisk til Hillerød spillerne og lavede et stort frispark på Marinus Grandt - gult kort og Marinus måtte desværre lade sig udskifte med en dårlig achillessene og ind kom den nytilkomne Maksym Fitel.
Kampen bølgede frem og tilbage, og vinden gjorde det lidt svært for begge hold at kontrollere bolden. Men som altid når Hillerød Fodbold spiller, så kommer man til chancer. En større en af disse kom i det 17 min. hvor Tobias Andersen fandt Jonathan Masamuna på bagerste stolpe og til trods for et godt hovedstød, stod kampen stadig 1-0. Men det gav tro på tingene.
I kampens 28 min valgte Oscar Vraae at trække frem i banen og slå en god bold over B93's midterforsvar, og her viste Maksym Fitel for første gang sin hurtighed og spille forståelse. Via at hurtigt træk uden om B93's målmand og en sikker inderside scorede debutanten Maksym Fitel sit første Hillerød mål 1-1, til stor glæde for Hillerøds spillere og tilskuere.
Dagens underligste episode opstod i kampens 33 min. Efter lidt panik i Hillerøds straffesparksfelt løste Mathias Johnsen dette med at sparke bolden til hjørnespark - troede alle og især B93 spillerne. Men dommeren dømte målspark og mens B93 gik stille og roligt frem for at tage hjørnesparket, satte Hillerøds målmand Rasmus Lyng dygtigt bolden hurtigt i spil igen. En omstilling hvor Hillerød fik lavet en god kontra, som de desværre ikke fik omsat i mål.
Halvlegen sluttede af med at Tobias Andersen som sædvanligt kom frem til et par gode chancer, som desværre heller ikke resulterede i yderligere scoringer af Hillerød.
2. halvleg startede med at Hillerød nu skulle have fordel af den medvind, der var på banen.
I kampens 49 minut valgte den pressede Mathias Johnsen fornuftigt at lufte bolde ud af forsvaret og slog en høj bold op i luften, som så vinden bar et godt stykke ned på B93's bane halvdel. Og da B93 valgte at tro at bolden gik helt ned til deres målmand tog Maksym Fitel chancen og løb efter bolden. Med en udsøgt teknik tæmmede han overlegent den svære bold. Ifølge Mathias Johnsen en god set aflevering i dybden, og trillede den sikkert forbi den fremadstormende målmand til 1-2.
Dette tog en del luft og mod ud af B93-mandskabet og spillet kom nu til at foregå meget over midten af banen.
Godt hjulpet af vinden havde Hillerød flere gode afslutninger udefra, blandt andet fra Philip Lindgaard og Jonathan Masamuna.
I kampens 76 minut spillede Hillerød sig til nok årets største chance. Efter en masse godt småspil inde i B93 straffesparksfelt fandt Mathias Johnsen en helt fri Essam Salamoun cirka 1½ meter fra målstregen og da B93's målmand samtidigt lå ned på banen efter en halv clearing, burde der nok havde været scoret til 1-3 og kampen dermed afgjort. Men Essam Salamoun valgte dog en "fri-for-tyr-og-placer-bolden lørdag" og målmanden kunne liggende samle bolden op og sætte den i gang igen.
Kort efter valgte Hillerød at lave en dobbelt udskiftning, ud gik Essam Salamoun og en meget træt Jonathan Masamuna og de blev erstattet af Lasse Spaniel og debutanten Emil Scott.
B93 skiftede deres angribere ud med friske kræfter og gik frem i et helbane pres. Dette udmøntede sig i flere lige ved og næsten forsøg, men Hillerøds målmand Rasmus Lyng og et heroisk godt kæmpende forsvar red stormen af og så kunne dommeren fløjte kampen af, til stor glæde for Hillerøds spillere, træner team og tilskuere.

God start på jagten på en plads i opryknings spillet - 3 overraskende, men yderst fortjente point.

Velkommen til klubben til den dobbelte målscorer Maksym Fitel, Emil Scott og Simon Sharif.
Også et velkommen tilbage til klubben til Oscar Vraae.
1-0 Sebastian Koch.
1-2 Maksym Fitel.