Menu

Kampreferat Hillerød Fodbold - FA 2000

image
15. september 2019 kl. 12:07
Dagens kamp startede som næsten alle andre kampe har startet i denne sæson. Hillerød Fodbold sætter sig tungt på spillet og dagens modstander FA2000 virkede ikke som om de var interesseret i blive udsat for Hillerød Fodbolds småspil, så FA2000 valgte klogt nok at stille sig langt tilbage på egen banehalvdel og lade Hillerød Fodbold styre spillets gang og afvente nogle muligheder for nogle hurtige kontra angreb.
Dette overtag i spillet førte også til nogle få, men gode tiltag til at Hillerød Fodbold kunne bringe sig foran - den altid angrebsivrige højre back Simon Sharif, fik igen i dag slået et hav af gode indlæg, men desværre var man ikke hurtigt nok fremme i modstandernes straffesparksfelt til at kunne omsætte disse til mål. Første store mulighed tilfaldt Hillerød Fodbold. Frederik Roepstorff bryder et sjældent FA2000 opspil og sætter hurtigt Tobias Bis Andersen op, men desværre gik hans forsøg en kende over mål. FA2000 spilletid bestod meget af en lang bold op til deres frontangriber, som så lagde bolde af til en midtbane spiller, som så slog bolden i dybden igen. I kampens 13 minut tilspillede FA 2000 sig sådan en chance og bolden blev spillet ud bag venstre back Mathias Johnsen. Her kom en kantspilleren og slog et indlæg på første berøring, bolden bliver clearet inden foran mål, men desværre blev bolden stadig i Hillerød Fodbolds straffesparksfelt og inden man kunne få den sparket bolden yderligere ud af feltet, blev der begået et stort, tydeligt og klodset straffespark. På dette kunne FA2000's Sebastian Jakobsen sikkert bringe FA2000 foran med 1-0. Dette rystede Hillerød Fodbold en lille smule og allerede 3 minutter senere fik FA2000's Lucas O. Simonsen en friløber efter en god stikning, men heldigvis kunne dagens Hillerød Fodbold målmand Tim Lund finde en klasseredning frem og holde Hillerød Fodbold inde i kampen. Desværre var opskriften den samme blot 3 minutter senere. Lang bold frem, aflæg og så igen i dybden ud bag venstre back Mathias Johnsen, helt ned til baglinjen og på tværs og her kom FA2000's Oscar Scott Carl og kunne forholdsvis let bringe FA2000 på 2-0 i kampens blot 19 minut. Desværre var FA200 ikke færdige med at lave flotte omstillinger på Hillerød Fodbold. I kampens 23 minut modtog FA2000's Boris Saric bolden lidt uden for straffesparksfeltet og da ingen valgte at presse ham, kunne han lige så godt sparke på mål. Med et fantastisk drøn bragte han FA2000 foran med 3-0 uden chance for Tim Lund i målet. Imponerende flot sparketeknik, men Hillerød Fodbold kunne også havde valgt at havde presset ham lidt.
Hvis FA2000 havde stået dybt på egen banehalvdel før 3-0 scoringen, så var det ingenting mod hvad de valgte at gøre nu.
Forreste mand stod cirka midt på egen banehalvdel og man lod bare Hillerød Fodbold spille bolden frem og tilbage uden fart og gnist i afleveringerne. Men man var stadig klar til at slå til på kontra mulighederne og i det 35 min. fik man endnu en stor mulighed, men igen var målmand Tim Lund klar i målet og tog sig af muligheden. Men Hillerød Fodbold kunne også være lidt med, Magnus Klarskov bryder et FA2000 angreb og sætter fart op af banen og finder Essam Salamoun i fart - han tager elegant bolden med brystet,  bolden forbi sin modstander og med en teknisk flot, stille og rolig inderside passerede han endelig Thomas Gall i FA2000 målet til 3-1.
2. halvleg startede på samme måde som hele 1. halvleg havde foregået - Hillerød Fodbold på bolden og FA2000 meget langt tilbage på deres egen banehalvdel og uden hverken vilje eller evnerne til at spille sige til noget som helst, men blot afventende på en kontra mulighed.
Hillerød Fodbold spillede og spillede bolden rundt og mange gange også tilbage i banen. Spillet savnede både fart, gnist og energi.
Så gik tiden stille og roligt, FA2000 fightede videre og Hillerød Fodbold spillede og spillede videre og blev mere og mere modløse.
Faktisk til spillede Hillerød Fodbold sig ikke til bare en middel stor chance i kampens sidste 45 minutter.
Så på en dag, hvor Hillerød Fodbold blev besejret med meget simple midler, kunne Hillerød Fodbold desværre ikke ændre på slutresultatet og FA2000 spillerne kunne juble over en meget overraskende 3-1 sejr og 3 point.
Det var på dagen meget tydeligt, at man manglede en plan B, nu den sædvanlige inspiration, gejst, vilje og fart var en stor mangelvare.
Men Hillerød Fodbold må op med hovederne igen, der venter allerede en ny kamp på lørdag d. 21 september kl 14.00 mod HIK og derefter så venter pokal braget på hjemmebane mod FC København i pokal turneringen onsdag d. 24 september kl. 16.30
8 kampe og 12 point.
Mål :
13 min. 1-0 Sebastian Jacobsen - Straffe.
19 min. 2-0 Oscar Scott Carl.
23 min. 3-0 Boris Saric.
37 min. 3-1 Essam Salamoun.
Udskiftninger :
46 min.: Mathias Johnsen ud og Lasse Spaniel ind.
46 min.: Frederik Roepstorff ud og Rasmus Philipsen ind.
66 min.: Benjamin Bennett-Larsen ud og Maksym Fitel ind.