Menu

Kampreferat Hillerød Fodbold - Næstved BK

image
03. september 2019 kl. 22:33

Tirsdag sen eftermiddag/aften var der budt på pokal fodbold på Hillerød stadion mellem Hillerød Fodbold og Næstved BK fra 1. division.

Lad det være sagt med det samme at der ikke var den store forskel på de to holds præstationer, selv om Næstved BK til dagligt spiller i 1. division og har rustet sig med flere udenlandske spillere og en spansk træner. Men det skulle vise sig at Hillerød Fodbold sagtens kunne være med, selv om man havde valgt at spare nogle spillere, som også Næstved BK havde gjort.

Næstved BK tilspillede sig kampens første store mulighed, men Magnus Klarskov tog kampen op på fysikken og kunne stille og roligt dække bolden ud til målspark og så var kampen lige som igang. Man skulle hen til kampens 15 min. før Hillerød Fodbold kom til dagens første chance.

Benjamin Bennett-Larsen fik en stikning og afsluttede under et solidt fysisk pres fra en Næstved BK spiller lige på målmanden. Men Hillerød var helt med i kampen og Næstved BK kom ikke til de store muligheder eller afslutninger, før i kampens 30 min. hvor Næstved BK via en hård og tør afslutning tvang dagens målmand Tim Lund til en god redning. Men Hillerød Fodbold svarede hurtigt igen. Magnus Klarskov bryder et Næstved angreb og sætter fart mod Næstved BK's mål og kommer til en god afslutning via et langskud, som Næstved BK's målmand dog klarede. Men allerede 5 min. senere kom den næste Hillerød Fodbold afslutning. Benjamin Bennett-Larsen opfanger en løs bold og spiller bolden op til Luca De Biase som prøver en tunnel på sin direkte oppasser, men det bliver desværre kun til at hjørnespark, som Hillerød Fodbold igen får afsluttet på - denne gang via et hovedstød tæt forbi fra Frederik Roepstorff.

Det blev kun til lige ved og næsten for begge hold, så derfor gik begge hold til pause med stillingen 0-0.

Hillerød Fodbold startede 2. halvleg hvor de slap 1. halvleg og allerede efter 2 min. kunne Frederik Roepstorff forsøge sig med et langskud.

Men igen fik Hillerød Fodbold vist at de kunne være med og ikke lod sig imponere af Næstved BK. Kampens største Næstved BK afslutning faldt i kampens 57 min. Ghanesiske Laar modtager en bold i fuldt løb og på trods af at være under et hårdt pres fra Magnus Klarskov, kom han frem til en klasseafslutning. En god afslutning kræver en god redning, og det fik man af Tim Lund. Herefter var det ligesom om at Hillerød Fodbold fik endnu mere tro så sagerne. Og man kom til 3 hjørnespark inden for ganske kort tid og dette var til de medrejsende Næstved BK fans store fortrydelse og fansene krævede en større indsats fra deres lokale helte. Denne periode bød også på en flot 1-2 kombination mellem Saad Abbouch og Luca De Biase, men desværre var Luca De Biase lige kommet på den forkerte side af offside fælden. Men Næstved BK kunne stadig byde ind med god og attraktiv fodbold - Svenskeren Ohlander kom frem til en afslutning tæt under mål, men heldigvis tæt forbi mål. Hillerød Fodbold fik kampen igennem flere hjørnespark og på et af disse fik Magnus Klarskov et godt træf på bolden og Næstved BK's målmand måtte ud i fuld længe og klare bolden til endnu et hjørnespark.

Og bedst som alle tilskuere og flere af spillerne havde indstillet sig på at kampen nok skulle gå over i 2 x 15 min. omkamp, tilkæmpede Hillerød Fodbold sig bolden midt på banen, spillede den hurtigt op på Luca De Biase, som flot vendte sin direkte modstander væk og satte fart ned mod Næstved BK's mål. Og herfra kunne han med en flot aflevering finde en Essam Salamoun i fuldt løb, og på hans resolutte førstegangs afslutning kunne Næstved BK's målmand ikke nå at flytte sig helt på tværs af målet og dermed kunne Essam Salamoun bringe Hillerød Fodbold foran med 1-0 i kampens 88 min. Så måtte Næstved BK satse og begyndte at slå lange bolde fremad, men dette er lige lækkerier for både Jonathan Witt og Magnus Klarskov. Så faktisk kom Næstved BK ikke frem til noget som helst i den periode, der bare smagte lidt af en scoring og dermed udligning.

Og så kunne dagens dommer fløjte kampen af og Hillerød Fodbold lever fortsat i Sydbank Pokal turneringen.

Fornøjelse at se Hillerød Fodbold spillere kæmpe og tro på sagen og gå efter muligheden for videre avancement.

Fantastisk hold indsats, som blev behørigt belønnet med scoringen af Essam Salamoun og billetten til næste runde i pokal turneringen, hvor det selvfølgelig bliver spændende at følge med i hvem, som bliver trukket op af hatten som næste modstander.

Der trækkes lod til næste runde d. 12/9 kl 13.00.

Mål :

88 min. 1-0 Essam Salamoun.

Udskiftninger :

46 min.: Lasse Spaniel ud og Essam Salamoun ind.

68 min.: Frederik Roepstorff ud og Marinus Grandt ind.

75 min.: Jonathan Masamuna ud og Simon Sharif ind.

Næste turneringskamp bliver på hjemmebane mod Vanløse allerede på fredag d. 6 september kl. 18.00

Vi glæder os til at se Jer alle igen på fredag på Hillerød Stadion.