Menu

Kampreferat Hillerød Fodbold - Vanløse IF

image
07. september 2019 kl. 14:07
Desværre en aften hvor Hillerød Fodbold ikke kunne få sit sædvanlige spil til at flyde på banen generelt, og hvor man mødte et Vanløse IF som havde læst på lektien og lagde Hillerød Fodbolds hold under et tungt fysisk pres over alt på banen i hele kampen. Vanløse IF spillede klogt og var ekstremt effektive i deres omstillinger. Man var da heller ikke mere en 5 min. inde i kampen da Vanløse IF fik kampens første store chance - efter en hurtig omstilling gik det direkte mod mål og her fik man passeret Rasmus Lyng i målet, men heldigvis stod Jonathan Witt klar til at cleare chancen. Det var dog et tydeligt signal om hvad der ventede Hillerød Fodbold. Hillerød Fodbold fik kun få og sporadiske tilløb til chancer, men det blev ikke rigtigt farligt på nogen måde. Desværre var kampen ikke mere end 6 min. henne før Jonathan Witt lavede en opspilsfejl i midterforsvaret og så kunne Oscar Hoybye bringe Vanløse IF foran 0-1 uden chance i målet for Rasmus Lyng. Og allerede i kampens 19 min slog Vanløse IF til igen - bold erobring midt på banen og fuld fart mod mål, dyb stikning til den altid farlig Jack Castelijns og han svigtede ikke, koldt udnyttet og så stod det 0-2 på tavlen. Vanløse IF blev ved med at producere chancer og næste gode forsøg kom fra Mohammed Al-Naser, men denne gang stod målmand Rasmus Lyng på plads og forhindrede endnu en scoring. Så var det lige som om at Vanløse IF havde fået det de kom efter og kunne stille sig stille og roligt dybt ned på egen banehalvdel og bare vente på Hillerød Fodbold. Så virkede Hillerød Fodbolds småspil igen, men når man kom ned til Vanløse IFs straffesparksfelt, ja så løb det meste bare ud i ingenting. Største mulighed tilfaldt Luca De Biase efter 38 min. men desværre over mål. Og allerede 2 min senere kunne Rasmus Lyng sætte bolden hurtigt i spil til Magnus Klarskov som fandt en Luca De Biase, som kunne sætte Lasse Spaniels op med en stikning, god dribling uden om Vanløse IFs målmand, men desværre også ud over baglinjen. Så blev der fløjtet til pause og Hillerød Fodbold gik slukøret ud til pause.
2 halvleg startede som man kunne håbe på, Hillerød Fodbold lagde ud med at tro på sagerne igen og prøvede at sætte Vanløse IF under pres fra start af, men der skulle blot gå 11 min. før Vanløse igen straffede Hillerød Fodbold på en fremragende omstilling. Vanløse IF erobrer bolden midt på banen og igen en dyb stikning til Jack Castelijns og der med et tørt drøn ved nærmeste stolpe kunne han passere Rasmus Lyng for anden gang og så stod det 0-3 til Vanløse IF - omstillingsbold i særklasse. I denne del af kampen var Hillerød Fodbold blot statister i flere perioder af kampen og kampen foregik helt på Vanløse IF's betingelser. Og allerede 6 min. senere svigtede Hillerød Fodbolds offside fælde, Vanløse IFs Mohammed Al-Naser fik frit løb mod baglinjen og han kunne inde foran mål finde Simon Pedersen, der energisk og forholdsvis let kunne bringe Vanløse IF foran med 0-4. Kampens sidste 30 min. gik med at Vanløse IF klogt trak al tempo ud af kampen og Hillerød Fodbold slog et hav af lange svære bolde op mod Luca De Biase, som kæmpede en brav kamp mod nogle lige så store drenge, som havde fysikken med sig og hjalp hinanden på eksemplarisk vis. Desværre udmøntede det sig ikke i nogle store muligheder, så efter 93 min. kunne dommeren fløjte kampen af.
Så på en aften hvor fysikken på midtbanen klart slog ud til Vanløse IF's fordel og Hillerød Fodbolds ellers så normale flotte flydende spil og fart blev slået godt og grundigt i stykker, blev det til en helt fortjent 0-4 sejr til Vanløse IF.
De have læst godt på lektien og vidste at fysikken kunne blive afgørende i slaget om midtbanen.
Så for Hillerød Fodbolds side er det bare op på hesten igen i næste uge.
Stort tillykke til Philip Lindgaard med 200 første holds kampe.
7 kampe og 12 point.
Mål :
06 min. 0-1 Oscar Høybye
19 min. 0-2 Jack Castelijns
56 min. 0-3 Jack Castelijns
62 min. 0-4 Simon Pedersen.
 Udskiftninger :
60 min.: Lasse Spaniel ud og Saad Abbouch ind.
65 min.: Essam Salamoun ud og Benjamin Bennett-Larsen ind.
76 min.: Frederik Roepstorff ud og Maksym Fitel.
Dagens tilskuer tal : 204.
Næste turneringskamp bliver på udebane mod FA 2000 lørdag d. 14 september kl. 13.45
Næste turneringskamp på hjemmebane bliver d. 21 september kl. 14.00 mod HIK.
Vi glæder os til at se Jer alle igen på Hillerød Stadion.
Husk der er lodtrækning til næste runde af pokalturneringen på torsdag d. 12-9 kl. 13.00