image
30. marts 2019 kl. 20:25
Lad det være sagt med det samme at dagens kamp var en underlig en af slagsen.
Vejret var dog fantastisk på Selskov Stadion og flere tilskuere havde da også valgt at lægge vejen forbi i håbet om en god kamp og igen 3 point til Byens Hold.
Hillerød Fodbold sad på det meste af den fodbold, der blev spillet i starten af 1. halvleg uden dog at kommer frem til de helt store chancer.
Man kunne godt se at begge hold lige igen skulle vænne sig til at spille på græs og ikke kunstgræs.
Men Hillerød Fodbolds DNA/spillekoncept sidder godt i spillerne og kombinationerne flyder stadig meget godt.
Men man skulle frem til kampens 21 min før den første helt store chance skulle komme.
Magnus Klarskov bryder en Vanløse kontra og spiller hurtigt en bold i dybden bag Vanløses 4-back kæde som Tobias Bis Andersen desværre skyder i sidenettet til tilskuernes store fortrydelse.
Men Vanløse kunne også være med og de appellerede for straffe i kampen 26 min, da flere spillere efter en tæt nærkamp faldt om i Hillerøds straffesparksfelt - selv Vanløses målmand mente at kunne se dette tydeligt helt nede fra Vanløses straffesparksfelt.
Men dommer Emil Martinussen var ikke i tvivl - spil videre.
Dagens bedste spiller for Hillerød Fodbold Maksym Fitel havde flere gode løb i dybden og flere gode afslutninger. Den største faldt i det 39 min og det skabte en del problemer for Vanløses målmand, som dog klarede skuddet.
Halvlegens største chance tilfaldt dog Vanløse kort før halvleg. Fine kombinationer i Hillerøds venstre side og et perfekt indlæg som Vanløses Asger Højmark Jensen på forunderlig vis headede forbi mål. Chancen kunne næste ikke være større.
2. halvleg startede med at Hillerøds Mathias Johnsen kom fri i højre side og slog et godt indlæg der via en Vanløse spiller ramte stolpen.
Kort efter fik Hillerød et frispark som man valgte at slå i feltet. Vanløses målmand gik ud og greb indlægget og satte hurtigt spillet i gang med et langt ud spark. Magnus Nathansen opfangede det lange ud spark og valgte at lægge bolden tilbage mod målmand Rasmus Lyng, men desværre blev afleveringen for kort og Vanløses Jack Castelijns kom imellem og kunne forholdsvis let bringe Vanløse foran 0-1.
Men dette skulle heldigvis kun holde i cirka 5 min - så tog Tobias Bis Andersen chancen fra kanten af feltet og bolden strøg i målet - et rigtigt Tobias “Trade mark mål”. Fantastisk sparketeknik og Hillerød Fodbold var tilbage i kampen.
Desværre skulle det vise sig kun at holde i yderligere 3 min. Samme opskrift som ved Vanløses første mål - lang bold frem på Hillerøds banehalvdel og ingen uro. Efter lidt miskommunikation mellem Magnus Klarskov og målmand Rasmus Lyng kunne Vanløses Jack Castelijns igen nå imellem og igen bringe Vanløse foran 1-2.
Noget af en bitter pille at sluge for Hillerød Fodbold spillere og trænerbænk og ikke mindst tilskuere.
Maksym Fitel tager nogle snævre driblinger og bliver væltet omkuld i Vanløses straffesparks felt og Hillerød Fodbold appellerer for straffe. Igen er kampens dommer Emil Martinussen ikke i tvivl - spil videre.
Igen en fin periode for Hillerød Fodbold, hvor den bedste afslutning kom fra Philip Lindgaard med højre benet. Det er sjældent set.
Trænerbænken valgte kort efter at lave en dobbelt udskiftning - ind med Emil Scott og Oscar Vraae og så op på toppen med Jonathan Witt for at skabe uro i Vanløses bagerste kæde. Og det skulle igen vise sig at være en god ide - Jonathan Witt har en god sans for at være de rigtige steder i feltet. Og han skulle hurtigt komme frem til at par afslutninger tæt under mål. Især den anden af slagsen var stor.
Igen kommer Mathias Johnsen frem på højre kanten og slår igen et godt fladt indlæg. Jonathan kommer først på bolden, men desværre for Hillerød Fodbold går bolden tæt forbi Vanløses mål.
Og så skete der det som ikke måtte ske - et Vanløse frispark næsten på midten af banen blev slået blødt og ufarligt ind i Hillerøds straffesparksfelt og målmand Rasmus Lyng kommer desværre helt forkert ud af målet, fejlbedømmer indlægget og bolden ruller stille og næsten for roligt ind i Hillerød målet til 1-3. Det var næste komisk.
I det sidste kvarter af kampen valgte Vanløse sig klogelig at trække sig godt langt tilbage på deres egen banehalvdel og lod Hillerød Fodbold have bolden. Her kunne Hillerød Fodbold så spille rundt og rundt uden for Vanløses straffesparksfelt uden at komme til de store chancer.
Og så løb tiden stille og roligt ud og Vanløse kunne sætte 3 point ind på kontoen.
Det kan godt være at Hillerød Fodbold var det bedste hold, men når man "vælger" at give modstanderen 3 mål, så bliver det absolut svært at vinde kampe. Men Hillerød Fodbold må "bare" op på hesten igen og så være glade for at der allerede i næste weekend er kamp igen.
Så mød op i Avarta på næste lørdag d. 6 april kl. 14.00 og støt op om Hillerød Fodbold og jagten på yderligere 3 point.