Futsal Akademi

I Hillerød Fodbold anser vi futsal som værende et rigtig godt udviklingsværktøj for børne- og ungdomsspillere og som et relevant supplement til den primære “græsfodbold”.

Alle børne- og ungdomshold i Hillerød Fodbold spiller futsal, men vi tilbyder et ekstraordinært træningstilbud til de mest interesserede og træningsparate spillere, nemlig Hillerød Futsal Akademi.

Hillerød Futsal Akademi er i sæsonen 2016/17 for spillere i årgang 2007, 2006, 2005, 2004 og 2003. Træningen er hver onsdag kl. 17.30-20.30 (der trænes typisk kun 75-90 min.) og foregår i Østervanghallen i Hillerød. Første gang bliver onsdag den 5. oktober 2016 og sidste gang bliver 29. marts 2017.

Chefinstruktør på Hillerød Futsal Akademi er Tai Pundik, der også er træner for København Futsal, og regnes for en af Danmarks bedste futsaltrænere.

Hjælpere søges til Jyske 3-bold stævne 16.-17. september
    Hjælpere søges til Kræmmermarkedet
    Frivillige søges til Jyske 3-bold storstævne
  • Klubnyt