Klubfidusen

Klubfidusen – fra hold til sammenhold

Langt de fleste børn er glade for at gå til fodbold, men nogle føler aldrig, at de rigtig bliver en del af holdet eller klubben. I sidste ende risikerer de at droppe fodbolden.

Hvorfor Klubfidusen?

Klubfidusen handler om at gå fra hold til sammenhold og kombinerer erfaringer fra trivselsindsatser med erfaringer fra fodboldverdenen. Børnene skal have en følelse af fællesskab, når de møder op i klubben til træning og til kamp. Formålet med Klubfidusen er, at indsatsen på lang sigt skal fremme og vedligeholde en klubkultur, hvor børn, trænere, bestyrelse og forældre sammen gør en indsats for, at alle børn har adgang til det gode børnefællesskab.

Hvem er Klubfidusen til?

Klubfidusen er for alle fodboldklubber, der træner 6-12-årige børn og som gerne vil have et konkret redskab, der har fokus på at styrke fællesskabet på og uden for banen.

Hvem står bag?

Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden står bag Klubfidusen. DBUs Holdninger og handlinger og Mary Fonden og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi har således inspireret arbejdet, ligesom trænererfaringer og -råd er indarbejdet i materialet.

Klubfidusen blev lanceret den 17. september 2013 ved et arrangement i Bagsværd Boldklub. Herefter blev materialet testet af fem pilotklubber, inden Klubfidusen i 2014 blev udbudt til klubber i hele landet.

I Hillerød Fodbold bruger vi også Klubfidusen!

Vi har valgt at bruge Klubfidusen i vores klub, da vi synes, det er vigtigt at have fokus på trivsel blandt vores medlemmer. Klubfidusen skal være en naturlig del af det gode fodboldmiljø, vi ønsker at have i klubben.

Klubbens trivselsambassadør/tovholder er Jannie Carlsen, som også er medlem af klubbens Børneudvalg. Kontakt gerne Jannie for spørgsmål vedr. Klubfidusen.

Gløgg & Æbleskiver
    Danske Bank ny sponsor
    Nisse Cup 2017
    Invitation til julefrokost, lørdag 4. november 2017 kl. 18.00