Menu

Tak fordi du holder fast!

 

Myndighedernes anvisninger og fodboldens corona regler skal beskytte trænere og spillere mod smitte med coronavirus. Læs her om de ting du skal huske på, når du skal til træning. Tak fordi du holder fast! 

Særlige retningslinjer for træningen

Hillerød Fodbold læner sig op af myndighedernes anbefalinger, der beskriver de rammer, træningen skal overholde. Det gælder bl.a.:

- Alle træningsgrupper inkl. træner må max være på 10 personer

- Der må gerne være kontakt mellem spillerne i træningsgruppen

- Spillere og trænere må ikke skifte gruppe under en træning

- Udenfor træningsbanen skal der holdes 1 meters afstand

- Ingen high-fives, gensynskram eller anden fysisk kontakt

- Træningsgruppens træner vasker bolde og andre rekvisitter af efter træning

- Der må kun benyttes rekvisitter udleveret af klubben

- Der må ikke anvendes træningsveste til træningen

- Alle spillere vasker eller afspritter hænder inden træning

- Klubhuset er lukket, så al omklædning og bad foregår hjemme

I kan læse DBUs samlede retningslinjerne her (revideret onsdag aften): https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2020/maj/tacklinger-og-skulderskub-er-nu-tilladt/

 

Brug KampKlar

Spillerne SKAL melde sig til træning mindst 24 timer før via KampKlar. Ellers må man ikke møde op på Hillerød Stadion og deltage i træningen. KampKlar er Hillerød Fodbolds intranet og kan tilgås fra både computer og app. Det er nemt at bruge. Læs mere her: www.hilleroedfodbold.dk/medlemsservice/brug-af-kampklar/

 

Kom omklædt med drikkedunk

Man skal have spist, være klædt om hjemmefra og have tisset af, da omklædningsrummene og Bag Målet ikke er åbne. Medbringe egen drikkedunk med navn og gerne en lille håndsprit. Din træner har også håndsprit, hvis du skulle have glemt din egen. I skal komme til tiden, gå til tiden og ikke følges ad i store grupper.

 

Ingen forældre på banen

I denne fase af genåbningen af fodboldtræningen på Hillerød Stadion må forældre ikke opholde sig på stadion. I skal altså sætte jeres børn af i den nye Kys og Kør zone på grusbanen. Her skal de også hentes. Det er ikke muligt at parkere i Kys og Kør Zonen mens der trænes.

Mød ikke op hvis du har det skidt

Mød ikke op til træning, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også, hvis du bor sammen med, eller har været i kontakt med en person, der er testet positiv. Vi vil glæde os til at se dig igen, når du er symptomfri. Læs mere om symptomer her:  https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/PJECER/Tegn-p%C3%A5-sygdom/SST_Coronavirus_infokampagne_Tegn_pa_sygdom_A4_print.ashx?la=da&hash=7C4E2D7030775629370284AB36A22199DCA539C4

 

Hold afstand uden for banerne

Vi må godt træne fodbold med kontakt inden for kridtstregerne. Beskyt dig selv og dem du er tæt på mod smitte med ny coronavirus, ved at holde god afstand uden for banerne.