Menu

Endnu en Hillerød dreng binder sig til klubben!

image Sportsdirektør Jackie Rasmussen (tv) sammen med Johannes Houborg (th)
Hillerød Fodbold
13. marts 2021 kl. 11:57
Hillerød Fodbold har sikret sig Johannes Houborgs underskrift frem til sommer 2022

Lørdag formiddag satte Johannes sin underskrift på en aftale der gør at Johannes binder sig til klubben, han har spillet i klubben siden sine ungdomsår år og er et produkt af egen udvikling.

 

 

"Det er endnu et signal til ungdommen at med hårdt arbejde, så kan man drive sit talent rigtig langt. Joe (Johannes red.) har været på en lang rejse i klubben og jeg er meget stolt over at han har taget de skridt han har i gennem den seneste tid. Det er en talentfuld spiller med et vanvittigt højt niveau, men som ved han skal arbejde stenhårdt for at opnå det maksimale af hans potentiale. Vi både håber og forventer at han tager de næste skridt, og vi glæder os til at følge hans udvikling", lyder det fra klubbens sportsdirektør Jackie Rasmussen.

 

Også klubbens cheftræner Christian Lønstrup er begejstret for aftalen. 

 

"Jeg er meget tilfreds med at vi i Hillerød Fodbold har lavet en aftale med Johannes. Han er Hillerød dreng og en af vores store fodboldtalenter i klubben. Vi har selvfølgelig høje forventninger til ham og han kommer uden tvivl til at være en vigtig spiller i en spændende fremtiden her i Hillerød Fodbold", sagde Christian Lønstrup efter aftalen blev en realitet. 

 

Johannes Houborg har trøje nummer 19 og er sponseret af Nordicals.