Menu

Magnus Holst Brostrøm ny Børnechef i Hillerød Fodbold

image Fra 1. april vil Magnus Holst Brostrøm være at finde på Hillerød Stadion, som en fast del af medarbejderstaben
01. marts 2021 kl. 11:18
Med henblik på at fastholde og styrke klubbens arbejde med børnefodbold, har Hillerød Fodbold pr. 1. april 2021 ansat Magnus Holst Brostrøm som børnechef med ansvar for Poder til U9.

Ud over at fungere som børneansvarlig har Magnus fortsat en vigtig rolle som akademileder på Hillerød Fodbold Akademi sammen med Thomas Gammelgaard.

En tredje opgave bliver som klubbens IT-ansvarlige at sikre, at klubben får opbygget en god it-infrastruktur, som dels vil blive synlig i en forbedret website, men også omfatter elektronisk håndtering af interne dokumenter og aftaler.

Magnus har en solid fodboldfaglig baggrund og har tidligere været ansvarlig for børneområdet i Hillerød Fodbold.

Bestyrelsesformand Henrik Emil Hansen udtaler: ”Magnus får en vigtig opgave i at støtte forældretrænere og koordinatorer med fodboldfaglig inspiration og i at udvikle et socialt kompetent og trygt miljø for både børnene og deres forældre. Alle ved, at fodbold kan give livsvarige venskaber og derfor har et stærkt børnemiljø vores fokus. Magnus får en vigtig funktion i klubben med mange snitflader til den øvrige sportslige og administrative ledelse, og jeg er sikker på, at hans engagement og behagelige personlighed vil styrke Hillerød Fodbold”

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne. Koblingen mellem børneområdet og Akademiarbejdet giver mig mulighed for at bidrage til udviklingen af klubbens orange tråd, og samtidig kan jeg bruge mine kompetencer inden for IT til gavn for Hillerød Fodbold”, siger Magnus.

En af de første opgaver for Magnus bliver sammen med en række andre sportslige ledere fra klubben at deltage i et webseminar den 4/3, hvor DBU vil informere om sin nye strategi, der skal skabe verdens bedste børnefodbold.

 

Byd Magnus velkommen i hans nye rolle.