Menu

Simone Rich ansat som sportslig leder

image Simone Rich får nu sin daglige gang på Hillerød stadion, som en del af Hillerød Fodbolds administration
22. februar 2021 kl. 10:31

I bestræbelserne på at udvikle træningsmiljøet for såvel elite som bredde hold har Hillerød Fodbold ansat Simone Rich som sportslig leder. Simone får ansvaret for trænerbesætningen for U10-U19 og skal samtidig være primær ansvarlig for Hillerød Fodbolds ambition om at opnå en stjerne i DBU’s licenssystem, som er et officielt bevis på en fodboldklubs målrettede arbejde med talentudvikling.

Simone bliver også en vigtig del af arbejdsgruppen bag projekt Bedre Klub, der handler om at forbedre klubbens arbejdsgange og informationsniveau til gavn for trænere, koordinatorer og spillere på alle klubbens hold.

-Vi har i lang tid talt om en orange tråd i vores sportslige set up fra børnefodbold til Divisionshold. Med ansættelsen af Simone får vi tilført en stærk ressource til dette vigtige arbejde samtidig med, at Simone med sin personlighed og sit store netværk i klubben vil være et vigtigt omdrejningspunkt i klubbens fodboldfaglige og sociale miljø, fortæller formand for bestyrelsen, Henrik Emil Hansen.

-Det er en spændende opgave jeg går ind til, og jeg glæder mig til at få min daglige gang på Hillerød Stadion, hvor jeg kan være i tæt dialog med U10-U19 trænere, ledere og spillere, kommenterer Simone Rich, der har været i klubben siden 2018, hvor hun har været træner for årgang 04.

Simone har allerede taget hul på opgaverne, hvor hun har ydet en stor indsats for at få klubbens Covid-19 nødbaneplan til at fungere i praksis. Sammen med salgs- og sportsdirektør Jackie Rasmussen er Simone i fuld gang med planlægningen af sæsonens aktiviteter.