Menu

Træning og kampe

image

Følg stillingen til dagens Monday Night eFodbold stævne (22. februar) her:

Hillerød Fodbold eFodbold træner og  spiller FIFA21 på PlayStation 4.

Der trænes hver onsdag fra kl 17-20. Pt foregår træningen online. Så snart myndighederne tillader det, så afholdes træningerne på Hillerød Stadion i klubhusets cafè Bag Målet. Der er i første omgang plads til 12 spillere i alderen 10-19 år. Og der er både plads til begyndere, letøvede og øvede. Det er først til mølle mht tilmelding.

Når vi træner så spiller vi FIFA21 på PlayStation 4 offline, hvilket betyder, at vi ikke har internetforbindelse. Vi træner både individuelt og 2 v 2. Et hold kan bestå af op til 6 spillere, som alle må deltage på stævnedagene. Alle hold medbringer selv deres egne controllers til stævnerne. 

Indtil DBUs eFodbold-turneringen og You See esport ligaen åbner op igen efter, så spiller vi kampe i EA Sports Weekendliga med Hillerød Fodbolds helt geniale Ultimate hold.

Og vi har netop tilmeldt 3 hold, som skal repræsentere Hillerød Fodbold til DBUs Monday Night eFootball. Første runde af stævnet afholdes den 15. februar 2021 kl. 18:00. Monday Night eFootball afholdes over fem mandage med indledende gruppespil og færdiggøres med en finalerunde mandag den 22. marts. Alle runder starter klokken 18:00 og slutter klokken 21:00.