Menu

Gratis sommertræning i Hillerød Fodbold

image Der er knald på, og der bliver stillet krav. Men der er også plads til sjov, når U13 spiller og træner.
26. juni 2018 kl. 13:55
Alle årgang 2005-spillere i Hillerød og omegn inviteres til gratis træning

Der er drenge, der ikke kan få fodbold nok, og der er drenge, som gerne vil prøve kræfter med klubfodbold, men som har savnet muligheden.

Nu er chancen der. I hele sommerferien byder Hillerød Fodbold på gratis åben sommertræning for alle U13-spillere. I årgang 2005 er der for øjeblikket 30 spillere, men der er plads til flere, for der er masser af ressourcer på årgangen.

”Vi vil gerne være endnu flere spillere. Vi har et godt setup med mig som cheftræner med DBU-Licens, to trænere, endnu to assisterende trænere på forsvar og angreb på Hold 1 samt en årgangskoordinator,” fortæller Peter Svane Rasmussen, der er træner for årgangen, i en pressemeddelelse.

 Jakob Skov i fuld fart under en spurtøvelse

Plads til alle

Det betyder også, at der omkring holdet er gode muligheder for at få god og professionel støtte til at blive en bedre spiller, både på holdplan og individuelt.

”Der er plads til alle. Der er både de rigtig gode spillere på 1. holdet og de drenge, der bare elsker spillet og kommer for at træne og spille og have det sjovt,” siger cheftræneren.

Lukas tog springet

Lukas Uhre Guldfeldt, som i dag spiller på 1. holdet i Hillerød fodbold, tog selv springet fra en lokal klub, til Hillerød Fodbold for et år siden. Han havde ambitioner om at blive en endnu bedre fodboldspiller, men var ikke mentalt klar til at tage springet til en stor klub.

Lukas og hans forældre valgte Hillerød Fodbold, fordi der var en ambitiøs og professionelle tilgang. Men udover fodbolden, så har kammeratskabet også haft stor betydning for Lukas, og holdet har det rigtig sjovt sammen efter træning og kampe, fortæller han.

”Jeg elsker at komme til fodbold herude. Vi har god træning, det er sjovt at være med, og der er masser af gode kammerater på kryds og tværs af holdene,” siger Lukas.

Hver onsdag

Så har man lyst til at holde formen ved lige i sommerferien, så gælder det om at møde op. Hillerød Fodbolds gratis sommertræning for ’05’ere finder sted hver onsdag kl. 17.30 – 19 fra uge 27 – 32. Man møder bare op ved klubhuset.

Tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op i træningstøj, fodboldstøvler - og husk benskinner. Der trænes på Selskov Stadion, Selskovvej og glæder os til at se dig onsdage kl. 17.30 foran klubhuset. Cheftræner Peter Svane Rasmussen kan træffes på tlf. 40 20 75 45.