Menu

Hillerød fodbold for de yngste

image
11. august 2018 kl. 14:11
Hillerød fodbold sætter i den kommende sæson fokus på de yngste årgange, og starter nu træningen op for to til fire-årige børn

-Vi har i flere år fokuseret på at udvikle vores ungdoms og seniorafdelinger, og nu er turen kommet til de yngste årgange, fortæller Hillerød Fodbolds nye børnekonsulent Peter Bennett, der sammen med klubbens anden børnekonsulent Magnus Holst Brostrøm fremover har særligt fokus på Hillerød Fodbolds yngste årgange.

De 2-3 årige eller  U3/U4, som årgangene kaldes i fodboldsprog, træner hver lørdag KL 11-12 hele året rundt. I sommerhalvåret udendørs og i vinterhalvåret i en hal. Holdet er både for piger og drenge.

-Træningen er baseret på at give børnene det rette fundament til at blive gode til boldspil. Det vil sige at der trænes boldøvelser, der fremmer motorik, balance, sanserne, koordination og boldtilvænning, forklarer Peter Bennett.

De 4-5 årige (U5-U6) træner to gange om ugen, og holdet er også både for piger og drenge.

-Her arbejder vi videre med de grundlæggende fodboldøvelser samt med børnenes motorik, balance og boldkontrol, tilføjer Magnus Holst Brostrøm.

Peter Bennett, der skal træne de yngste årgange i Hillerød Fodbold, har været fodboldtræner de seneste 15 år med de yngste årgange som speciale. Han har før trænet de yngste spillere i klubber som HUI og AB, og står bag DGIs træneruddannelse for mikrotrænere. Desuden har han skrevet bestseller fodboldbogen ”Sambafodbold - spil, tænk og træn som Neymar, Marta, Kaka og Robinho”.https://turbine.dk/produkt/sambafodbold/

-Man kan ikke starte med at træne de yngste, som var de otte eller ni år. Vi starter med det grundlæggende og bygger på år for år således, at de yngste konstant udvikler sig og bliver mere og mere fortrolige med fodboldspillet, slutter Magnus Holst Brostrøm af.

 

For mere info:

John Frantzen
Formand Hillerød Fodbold
john.franzen50.jf@gmail.com , mobil 81742340

 

Peter Bennett
Børnekonsulent Hillerød Fodbold
peter.bennett@dgi.dk, mobil 24975342.