Gratis FerieCamp i efterårsferien

DELTAGERBREV

Tak fordi du har tilmeldt dig FerieCamp på Hillerød Stadion i efterårsferien.

Pga de opstrammede Covid-19 regler, så er det vigtig at du læser dette deltagerbrev igennem.

1. Når du ankommer bliver du bedt om at tage stilling til hvilken aktivitet du vil lave hele dagen igennem. Du kan vælge mellem boldspil( bl.a. fodbold og basketball), dyrene på Ødammen (herunder heste og kaniner), Udeliv i Selskov bl.a. med bål. Børnene kan IKKE skifte aktivitet i løbet af dagen. Men kan godt skifte fra dag til dag.
  2. Du skal medbringe din egen sprit så du kan afspritte dine hænder
  3. FerieCamp i efterårsferien er en UDENDØRS camp, så tag varmt tøj med.
  4. Bustransporten fra Brohuset i Hillerød Øst og Sophienborg er aflyst pga kommunes Covid 19-regler.
  5. Alle over 12 år skal medbringe mundbind, da det skal benyttes, når man går rundt i Bag Målet iforb med frokost.
  6. Der serveres sandwich til frokost og al kyllinge kød er halalslagtet.
  7. Vi følger myndighedernes forordning for afholdelse af camps. Læs samtlige regler her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/viden-vaerktoejer/viden-vaerktoejer/saadan-haandterer-du-corona-krisen-i-foreningen/genaabning-af-idraetterne/dgi-og-difs-retningslinjer-for-al-idraet

Har du nogen spørgsmål, så ring eller skriv endelig,

Hilsner

Simone Rich

Mobil 22485566

Der er gratis FerieCamp på Hillerød Stadion mandag den 12. oktober og tirsdag 13. oktober kl 9-15 begge dage. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn er velkomne.

Så nemt er det at tilmelde sig:  Send sms eller mail senest dagen før KL 12 med navn på barn, alder og dato for dag/e barnet vil deltage til campleder Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 22485566.

GRATIS BUS TIL HILLERØD STADION HVER DAG ER AFLYST PGA COVID-19!

KL 9.15 Brohuset AFLYST

KL 9.20 Hillerød Station AFLYST

KL 9.35 Sophienborg skole AFLYST

Bussen kører retur fra Hillerød Stadion KL 14.30 AFLYST

Der er et begrænset antal pladser hver dag, som fordeles efter først til mølle princippet.

Gratis FerieCamp og lektiecafé på Hillerød Stadion er arrangeret af Hillerød Fodbold i samarbejde med Klub Ødammen, Mødrehjælpen Hillerød og Hillerød kommune.

Her er filmen fra FerieCamp på Hillerød Stadion i sommerferien: