Juleaften for alle: Julebanko

image

Hillerød Fodbold og Mødrehjælpen Hillerød afholder atter gratis juleaften den 24. december fra kl 18-21 for alle voksne, børn og familier i Hillerød, der vil holde en anderledes jul med andre Hillerød borgere. På grund af Corona situationen kan vi IKKE tilbyde julemiddag i år, men vi inviterer i stedet til dansk julehygge, knas og ris a la mande, julemusik, underholdning og Danmarks mest julede familie bankospil.

Mht Corona så gælder max 10-reglen ikke for forsamlinger, hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser og med retning mod talerstol/podie. Her er reglen fortsat max. 500 og et arealkrav på 2 m2 pr. deltager.

Aftenens program:

18.00 Velkomst ved Hillerød Fodbold, DGI med flere.

18.30 1. spil familievenlig julebanko med gevinster til børn og voksne

19.00 Underholdning og hjemmelavet risalamande

19.30 2. spil familievenlig julebanko med gevinster til børn og voksne

20.00 3. spil familievenlig julebanko med gevinster til børn og voksne

20.30 Kaffe, kage og knas

21.00 Tak for i aften.

Arrangementet afholdes den 24. december på Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød. Bus 303 stopper ved døren. Vi kan også hente/bringe dig. Oplys om dette ved tilmelding.

Så nemt er det at tilmelde sig:  Send sms eller mail senest den 22. december KL 12 med navn, alder og mobilnr til tilmeldingskoordinator Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 22485566.

Tryk på dette link for download af den officielle invitation

Juleaften for alle: Julebanko arrangeres af Hillerød Fodbold og Mødrehjælpen Hillerød i samarbejde med DGI Nordsjælland, Hillerød Kommune, Frivilligcenter Hillerød og flere andre firmaer, foreninger og enkelt personer. Ret til ændringer forbeholdes.

Ser her presseklip fra sidste års Juleaften for alle fest: