Menu

FerieCamp sommerferien 2021

image Der var igen i år gratis FerieCamp i sommerferien på Hillerød Stadion
Tak for alle tiders FerieCamp på Hillerød Stadion i uge 28 i sommerferien 🌞 Det har været nogle skold hede dage 🌡️ med ridning, fodbold, sankning af urter, dans, pandekagebagning, basket, naturvejledning, badning i pool, stikbold, 5 X fællesspisning, bålaktiviteter, historiefortælling, rundbold, alle-mine-kyllinger, vandkamp og meget meget mere 🕶️ Tak for denne gang fra FerieCamp holdet: Simone, Peter, Benjamin, Gift, Signe, Kenneth, Aurora, Alexandra, Maria, Olivia, Thilde, Cornelius, Sofie samt naturvejleder Frederik Gehrke, bushcraft ekspert Rasmus Møller, mesterbager Jennifer Madsen og eventyroplæser Carsten Hartmann Andersen 😍
Se fotos fra årets FerieCamp i galleriet til højre eller på Facebook her

Vi regner med at lave FerieCamp igen. Så på gensyn til vi ses næste gang,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igen i år inviteres børn mellem 6 og 17 år på gratis FerieCamp på Hillerød Stadion. I år afholdes campen fra mandag den 12. juli til og med fredag den 16. juli 2021 mellem klokken 9 og 15 alle dage.

Og lige som sidste år kan børnene hver dag vælge aktiviteter som gårdliv med heste og dyr, outdoor i Selskov eller boldspil på Hillerød Stadion. Der er gratis frokost til alle børn.

"FerieCamp er til for de børn, der ikke skal ud og rejse, eller hvis forældre ikke har et sommerhus. De skal også have en sjov sommerferie, og den kan de få hos os," fortæller campleder Simone Rich fra Hillerød Fodbold.

FerieCamp arrangeres af Hillerød Fodbold og HFO Ødammen, men man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn i kommunen er velkomne.

Initiativet støttes af Hillerød kommune, Brobygningsprojektet i Hillerød Vest og Netto i Ullerød og på Hillerødholmsalle.

"FerieCamp minder meget om en feriekoloni, hvor fællesskabet og det at lave aktiviteter med andre er det vigtigste," fortæller Peter Bennett, der står for Hillerød Fodbolds samfundsaktiviteter.

 

Så nemt er det at tilmelde sig:

Man skal sende en sms eller mail senest dagen før klokken 12 med navn på barn, alder og dato for den eller de dage, som barnet vil deltage i feriecampen i, til Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 2248 5566.

 

FERIECAMP 2021 PÅ HILLERØD STADION
 • Målgruppe: Alle børn 6-17 år
 • Sted: Selskovvej 76, 3400 Hillerød
 • Dato: Mandag 12. juni-Fredag 16. juni
 • Tidspunkt: Kl. 9-15 alle dage
 • Pris: Gratis (inkl frokost hver dag)
 • Download den officielle invitation her

 

Se den fantastiske film fra sidste års FerieCamp her: 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DELTAGERBREV TIL FERIECAMP EFTERÅRSFERIEN 2020

Tak fordi du har tilmeldt dig FerieCamp på Hillerød Stadion i efterårsferien.

Pga de opstrammede Covid-19 regler, så er det vigtig at du læser dette deltagerbrev igennem.

 1. Når du ankommer bliver du bedt om at tage stilling til hvilken aktivitet du vil lave hele dagen igennem. Du kan vælge mellem boldspil( bl.a. fodbold og basketball), dyrene på Ødammen (herunder heste og kaniner), Udeliv i Selskov bl.a. med bål. Børnene kan IKKE skifte aktivitet i løbet af dagen. Men kan godt skifte fra dag til dag.
 2. Du skal medbringe din egen sprit så du kan afspritte dine hænder
 3. FerieCamp i efterårsferien er en UDENDØRS camp, så tag varmt tøj med.  
 4. Bustransporten fra Brohuset i Hillerød Øst og Sophienborg er aflyst pga kommunes Covid 19-regler.
 5. Alle over 12 år skal medbringe mundbind, da det skal benyttes, når man går rundt i Bag Målet iforb med frokost.
 6. Der serveres sandwich til frokost og al kyllinge kød er halalslagtet.
 7. Vi følger myndighedernes forordning for afholdelse af camps. Læs samtlige regler her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/viden-vaerktoejer/viden-vaerktoejer/saadan-haandterer-du-corona-krisen-i-foreningen/genaabning-af-idraetterne/dgi-og-difs-retningslinjer-for-al-idraet

Har du nogen spørgsmål, så ring eller skriv endelig,

Hilsner

Simone Rich

Mobil 22485566

Der er gratis FerieCamp på Hillerød Stadion mandag den 12. oktober og tirsdag 13. oktober kl 9-15 begge dage. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn er velkomne. 

Så nemt er det at tilmelde sig:  Send sms eller mail senest dagen før KL 12 med navn på barn, alder og dato for dag/e barnet vil deltage til campleder Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 22485566.

 

Se den flotte omtale af efterårsferiens FerieCamp her

Gratis FerieCamp og lektiecafé på Hillerød Stadion er arrangeret af Hillerød Fodbold i samarbejde med Klub Ødammen, Mødrehjælpen Hillerød og Hillerød kommune.

Her er filmen fra FerieCamp på Hillerød Stadion i sommerferien: